Categorieën
Nieuws

Vacature: zangdocent

Voor de TOPklas Musical zoeken wij:

  • Een zangdocent/repetitor (ZZP)

Wat
Stichting T.O.P-Arnhem heeft in samenwerking met De Vloer – school voor de podiumkunsten drie TOPklassen: Theater, Dans en sinds 2020 ook Musical. Deze groepen zijn voor jonge talenten tussen de 14 en 18 jaar die hun talent verder willen ontwikkelen en/of willen onderzoeken of het kunstvakonderwijs wat voor hen zou kunnen zijn. Elke week hebben de leerlingen in de TOPklas Musical 150 minuten les, verdeeld in drie blokken: dans, spel en zang. De eerste helft van het jaar wordt gewerkt aan ambachtelijke ontwikkeling. De tweede helft van het jaar brengen we de disciplines samen en werken we toe naar een voorstelling. De lessen worden gegeven in Rozet, in het centrum van Arnhem. Ze vinden plaats op vrijdagavonden, tussen 18.30 en 21.00.

Functie
Als zangdocent/repetitor ben je verantwoordelijk voor de vocale ontwikkeling van de leerlingen en het instuderen van solo’s, duetten en ensemblestukken. Je geeft wekelijks een groepsles van 50 minuten, waarin wordt gewerkt aan zangtechniek, meerstemmigheid en solonummers. In het tweede deel van het schooljaar werk je samen met de speldocent aan de interpretatie van de nummers.

Als zangdocent heb je affiniteit met musical-, pop- en showrepertoire en heb je aantoonbare ervaring met vocale technieken/methodieken (bijv. EVT, CVT of UVS) en het leiden van ensembles. Ook is ben je in staat om zangpartijen vanaf bladmuziek in te studeren en stukken te begeleiden op piano.

Wij bieden

  • Een leuke functie in een ambitieus team
  • Een vergoeding van minimaal €35 per les (50 minuten, afhankelijk van aantal leerlingen)
  • Reiskostenvergoeding van €0,19 per km (vanaf 11 km)

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met De Vloer via info@devloer.nu of bel met Stan Geurts, coördinator van de TOPklas Musical, op 0629466640.

Kijk voor meer informatie op www.talentontwikkelplaats-arnhem.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *