Wat we doen

Stichting Talent Ontwikkel Plaats – Arnhem wil de podiumkunsten bereikbaar maken voor iedereen. Van beginnend tot semi-professioneel, T.O.P. geeft iedereen een kans om zijn talent verder te ontwikkelen. Dit doen wij door middel van educatieprojecten (workshops en voorstellingen), de TOPklassen, theaterproducties en sociaal artistiek wijktheater.

De drie pijlers

Talentontwikkeling

In onze TOPklassen hebben kinderen en jongeren de kans om hun talent te verbreden en te ontdekken of een kunstvakopleiding iets voor hen is. In onze theaterproducties krijgen talenten van alle leeftijden de mogelijkheid om, onder leiding van een professioneel team, ervaring op te doen in een grote musicalproductie.

Onderwijs

Stichting T.O.P. wil kinderen op jonge leeftijd al in aanraking brengen met podiumkunsten. Dit doen zij door het organiseren van workshops en projecten op basisscholen en in het voortgezet onderwijs. Ook maken ze voorstellingen specifiek voor scholen.

Participatie

Stichting T.O.P. maakt de podiumkunsten bereikbaar voor iedereen en wil mensen de kans geven om hun verhaal te vertellen, met theater als middel. Met het Wijktheater reizen ze door Arnhem en geven ze verschillende wijken, doelgroepen en groepen de kans om hun visie en verhaal te delen.