Participatie

Stichting T.O.P. maakt de podiumkunsten bereikbaar voor iedereen en wil mensen de kans geven om hun verhaal te vertellen, met theater als middel. Met het Wijktheater reizen ze door Arnhem en geven ze verschillende wijken, doelgroepen en groepen de kans om hun visie en verhaal te delen.

Inclusie Musicalklas

In samenwerking met De Vloer startte er in het voorjaar van 2022 een ‘inclusie musicalgroep’. Een musicalgroep voor kinderen met en zonder beperking.

In deze musicalklas leren kinderen om te kunnen schitteren op het toneel. Ze maken kennis met alle gebieden van de musicalkunst; (meerstemmig) zingen, dansen en toneelspelen. Daarnaast richten ze zich ook op het maakproces. Ze zijn dus niet alleen aan het repeteren en optreden, ze maken de musical samen met de groep.

Meer informatie over deze groep vind je op deze pagina.

Wijktheater Arnhem

Stichting T.O.P ontwikkelt op dit moment het ‘Arnhems Wijktheater’, een nieuw initiatief dat voorstellingen gaat maken met de inwoners van verschillende Arnhemse wijken of specifieke doelgroepen. In dit project krijgen mensen de kans om hun verhalen theatraal vorm te geven en te delen met wijkbewoners en publiek in andere wijken van Arnhem. Houd voor updates de website in de gaten.