TOPklassen

Stichting T.O.P. – Arnhem verzorgt al enkele jaren de TOPklas Dans, TOPklas Theater en sinds 2020 ook de TOPklas Musical. In deze klassen worden getalenteerde kinderen en jongeren extra begeleid om hun talent zo goed mogelijk te ontwikkelen, eventueel als aanloop naar het kunstvakonderwijs. De lessen worden uitgevoerd door De Vloer – school voor de podiumkunsten.

TOPklas Dans

Voor getalenteerde dansers is er de mogelijkheid om hun talent verder te ontwikkelen en om te dansen op een hoger niveau. In de TOPklas wordt gericht gewerkt aan de ontwikkeling van de danstechniek binnen de verschillende dansstijlen en ook aan het leren performen als danser. Er wordt regelmatig gewerkt met gastchoreografen. Daarnaast kan iedere danser een eigen lessenpakket samenstellen. De TOPklas is een goede voorbereiding voor een verdere carrière in de dans of om te dansen op hoog niveau.

Meer info? Klik dan hier.

TOPklas Musical

In de TOPklas musical wordt gericht gewerkt aan de ontwikkeling van je zang-, spel- en danstechniek en hoe je het samenbrengt op toneel. Het is een goede voorbereiding voor een vakopleiding of om op hoog niveau te leren zingen, dansen en acteren.

Onder leiding van drie docenten werk je aan alle disciplines van musical-theater. De eerste helft van het seizoen ligt de focus op het verbeteren van ambachtelijke vaardigheden, zoals zangtechniek, theatraal inzicht en danstechniek. In de tweede helft van het seizoen wordt toegewerkt naar een voorstelling, waarin de TOPklas zich presenteert aan het publiek.

Meer info? Klik dan hier.

TOPklas Theater

In de TOPklas Theater krijg je de kans om jouw spelplezier te vergroten en intenser te maken én jouw spelmogelijkheden uit te breiden en te verdiepen. Heb je talent en behoefte om te spelen dan kun je de TOPklas gebruiken om uit te zoeken of je jezelf in alle aspecten van theater verder kan en wil ontwikkelen.

We besteden veel aandacht aan ieders individuele spel. Naast de toneellessen krijg je les in beweging, schrijven en mime.

Meer info? Klik dan hier.